nl-BE English (United States) Français (France)
U bent hier:   Diensten > Verhuur > Aanhangwagen 02
  |  Inloggen

 

Minimaliseren
Motor aanhangwagen 2

Verhuur van motor aanhangwagens

Minimaliseren

Speciale op maat gemaakte motor aanhangwagen; met 2 geremde assen.  De aanhangwagen heeft een MTM van 2 Ton.  Er zijn diverse verplaatsbare motorsteunen voorzien om de motoren met het voorwiel in vast te klikken. Vanaf dat u de motor op de steun rijdt; staat deze vast. Enkel nog een spanband via het stuur; en uw motor staat veilig.  Alle toebehoren wordt gratis meegeleverd om uw motoren veilig vast te zetten.

Tempo-100 gekeurd

U kunt tot 4 grotere, of 5 - 6 racemotoren vervoeren met deze aanhangwagen.

Alles is inbegrepen: 2 oprijplaten (gemonteerd onder de aanhangwagen); neuswieltje; reservewiel, spanbanden, Tyrefix, antidiefstal van de aanhangwagen (zelfs aan de trekhaak), ...

Afmetingen van de aanhangwagen: 2,3m breed x 4,2m lang.  Huidig eigen gewicht van de aanhangwagen: 950 Kg.  Effectief laadvermogen ongeveer 1.050 Kg.  We zijn aan het bekijken om het eigen gewicht nog te verlagen. Dit gaat mogelijk richting de 900 Kg gaan, maar is nog niet zeker.

Competetieve prijzen op aanvraag, naargelang de gewenste huurtijd. Er wordt altijd een borg gevraagd.

Uw voertuig moet minstens 2 Ton geremd mogen trekken.  Voor deze aanhangwagen gaat u altijd een rijbewijs BE nodig hebben.

Voorbeelden van geladen motoren op onze aanhangwagen

Voorbeelden op Facebook

Overzicht verhuur op kalender

Hoe verzekert u een gehuurde aanhangwagen?


We verhuren ook een kleiner model aanhangwagen, een ongeremde enkelasser met een MTM van 750 Kg.  Meer informatie op deze pagina.
Of zoekt u een oplossing voor 3 motoren met Tempo-100 mogelijkheid. Dat kunnen we ook voorstellen.